Scootmobiel kopen doet u natuurlijk bij Blijf Mobiel Shop

Voor een scooter kopen bent u welkom bij Blijf Mobiel Shop, onderdeel van Brommercentrum. De naam van dit bedrijf doet ons eer aan. Wij zorgen er namelijk voor dat u mobiel blijft. Een blokje om of een boodschap doen bij de supermarkt. Het blijft mogelijk! Wij beschikken over een ruim aanbod aan scootmobielen en accessoires.

Blijf mobiel met behulp van Blijf Mobiel Shop

Neem een kijkje tussen ons aanbod. Voor u het weet heeft u uw zo gewenste vrijheid weer terug. Bij vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen of langskomen in de showroom in Zwolle.

Scootmobiel kopen voor meer mobiliteit

Een scootmobiel kopen bij Blijf Mobiel Shop maakt dat u kunt gaan waar u wilt. Zo geniet u van kwalitatieve scootmobielen voor scherpe tarieven. Onder andere van de merken K-Chair en Kymco. Ze zijn allen zeer gebruiksvriendelijk en stabiel. Perfect ontworpen om uw vrijheid en mobiliteit te waarborgen.

Ons bedrijf kenmerkt zich als volgt:

  • Haal- en breng service
  • Spoedgevallen service
  • We komen ook naar u toe
  • We brengen het demo model graag naar u toe zodat u een testritje kunt maken

Bekijk ons aanbod

Voor het bekijken van de scootmobiel die u bij ons kunt kopen bent u van harte welkom op de website of in onze fysieke showroom. De koffie staat te allen tijde voor u klaar. Daarnaast kunt u ook nog eens een proefritje maken op de scootmobiel naar wens. Bovendien adviseren de medewerkers uit ons deskundige team u graag.

Wij zijn Blijf Mobiel Shop: dé specialist op het gebied van scootmobielen.

Contactgegevens
Blijfmobielshop
Newtonweg 1B
8013 RD Zwolle
Nederland

038-3374708
info@blijfmobielshop.nl
Contact opnemen